Kontakt-Offert Målare

Kontakta oss om du vill anlita certifierade målare och tapetserare för måleriarbeten såsom ommålning av rum, köksluckor och nytapetsering, som har nödvändig kompetens och utrustning för utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. Vi rekommenderar dig att fylla i formuläret vid bokning/offert för snabbast svar om platstillgång för ditt projekt/behov av Målare i Visby på Gotland. En offertförfrågan är naturligtvis helt gratis och utan förpliktelser!

Boka en auktoriserad målerifirma för ett snyggt, långsiktigt och hållbart resultat. Allt du behöver göra är att beskriva ditt behov för att komma i kontakt med kvalitetssäkrade proffs som är intresserade av att hjälpa dig.

Gratis Offertförfrågan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vi på MålareVisby.se hoppas att vi har tillhandahållit all den typ av information som du önskat. Om du fortfarande har några funderingar eller synpunkter, så går det bra att kontakta oss genom att fylla i formuläret på sidan. Vi tycker att det är viktigt att du ska känna dig trygg och säker när du är i behov av att anlita en målare. Därför har vi byggt upp en effektiv kundtjänst som alltid står till ditt förfogande och gör sitt bästa för att hjälpa Dig.

Kontakt – Information & Offert

Kontakt och bokningsuppgifter:
www.MålareVisby.se
E-Mail: info@hantverkarevisby.se
Tel: 010-1647900
Kontorets öppettider;
Vardagar: 08.00 – 17.00
Lunch mellan: 12.00 – 13.00
Helgdagar – Stängt

Organisationsnummer: 556810-9713
Bankgiro: 651-5738
Momsreg.nr SE556810971301
Företaget innehar F-skattebevis

Även om kontoret är stängt, utförs naturligtvis hantverksarbeten både på helger och helgdagar.